Underholdning

Etter innlegg og debatt blir det underholdning.

Skjønt ikke kun «underholdning»! Kanskje snarere tvert i mot! Samfunnsengasjerte og aktive kunstnere fører videre tonen i diskusjonene, med formidling av opplevelser, følelser og inntrykk... I denne humanistiske sfære.

Rim Banna

Rim Banna er en palestinsk sangerinne og komponist, blant annet kjent for sine moderne tolkninger av tradisjonell palestinsk folkemusikk.

Rim Banna ble født i Nasaret, og har eksamen fra Nazareth Baptist School i 1984. Hun studerte musikk i Moskva i seks år, og gikk ut av konservatoriet med toppkarakterer.

Hun oppnådde først suksess tidlig på 1990-tallet, da hun spilte inn en rekke palestinske barnesanger som sto i fare for å bli glemt. Mange av disse sangene og rimene har etter plateutgivelsen kommet i bruk igjen. Det er takket være Rim Banna at de ble samlet, tatt vare på, og er blitt revitalisert.

[ Hjemmeside ]

Paulin Voss

Paulin Voss er utdannet klassisk cellist ved bl.a. Norges Musikkhøyskole og Barrat Due musikkinstitutt . Hun har tidligere vært ansatt som cellist i Kristiansand Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester og har jobbet freelance i de fleste norske orkestre.

Paulin har deltatt på over 70 norske innspillinger i de fleste genre og har gitt ut 2 solo album som sanger og låtskriver. Tittelkuttet fra hennes 2 album, Soundwave (2012) ble en stor radio succé og hennes siste singel Black Soul har nylig vært listet på NRK P1 i 9 uker. Hun er aktuell med neste singel The Love, som kommer ut i begynnelsen av juli og jobber for tiden med sitt 3 solo album.

Paulin har med seg sin nesten 300 år gamle cello.

Fotokredit: Dagfinn Hobæk

[ Hjemmeside ]